2022.03.08

Különleges fotózás szereplője volt egy Arriva reptéri busz

Philip Norbert fotográfus kért fel minket, hogy az egyik 100E reptéri buszunk lehessen a „sztárja” a legújabb fotójának.

 

A fényképezés különlegessége, hogy az elkészült végső fotó 41 önálló képből van összeállítva. A fotós így mesélt az ötlet születéséről és a megvalósításról:

 

„Fél évvel ezelőtt egy buszról készítettünk videófelvételeket, drónnal és a földről is. Ekkor jött az ötlet, hogy a portfolióm bővítése céljából egy különleges buszfotót is elkészítsek. Mindenképpen egy ismert járművet szeretettem volna „alanynak”, ezért esett a választás a budapesti 100E reptéri járat egyik buszára. Felkerestem az Arrivát, akik örömmel biztosítottak számomra egy járművet.

 

A délutáni fotózásnál a legnagyobb kihívást a busz teljes bevilágítása jelentette. Végül 41 önálló kép készült, amikből mintegy 3 óra munkával sikerült a végső, különleges világítási hatású képet összerakni. Ez után még egy kb. 1 órás utómunka következett, ekkor kaptam meg a végeredményt. A felhasznált felszerelés egy 600W-os vakuból, a távkioldóból, állványból és fényformálóból, illetve természetesen a fényképezőgépből állt.”

 

Az ArrivaBus örömmel segített a különleges kreatív projektben, és az elkészült fotót most itt is megosztjuk veletek – reméljük, nektek legalább annyira tetszik, mint nekünk! Néhány további fotóért látogassatok el az ArrivaBus instagram oldalára: https://www.instagram.com/arrivabushu/ 

 

(Fotók: Philip Norbert)

 

https://www.instagram.com/noorbert.philip/