2024.10.11.

Megkerestük az Arriva legjobb sofőrjeit

Számunkra az Arrivánál kiemelten fontos a biztonság, ezért komoly hangsúlyt fektetünk járművezető kollégáink vezetéstechnikájának fejlesztésére. Október 5-én pedig számot is adhattak arról, milyen kiválóan képesek manőverezni a buszokkal, hiszen megrendeztük a Szedd alá! névre keresztelt járművezetői versenyünket az Andor utcai telephelyen.
 
A versenyen 22-en indultak, akik igazi profi járművezetők lévén teljesen elkápráztattak bennünket a jobbnál-jobb időeredményeikkel a két gyakorlati feladat során, ezeket megelőzően pedig szakmai-elméleti tudásukról adtak számot egy – valljuk be, nem egyszerű – tesztsor kitöltésével.
 
A versenyt elejétől a végéig a Speedzone két műsorvezetője, Brúder és Peti közvetítette a helyszínen, megteremtve ezzel az igazi versenyhangulatot, versenyzői interjúkkal, kulisszatitkokkal fűszerezve.
 
Eredmények:
1. OLÁH Péter
2. CSIRIK Márton
3. GÖNDÖCS Norbert
 
Szívből gratulálunk a helyezetteknek és minden résztvevőnek!
 
Terveink szerint ez a mostani esemény egy sorozat első állomása volt csupán. Távlati céljaink között szerepel ugyanis, hogy versenyre hívjuk mind a tíz Arrivás ország legjobb autóbusz-vezetőit, ezzel egy nemzeteken átívelő megmérettetés alapjait lefektetve.