Pályázat iskoláknak

 

Az ArrivaBus Kft. pályázatot hirdet környezettudatos középiskolás diákok (10-12. évfolyam) és kertészeti vagy mezőgazdasági szakos tanulók részére. A pályázatban akár a tervezési, akár a megvalósítási szakaszban részt lehet venni. A pályázat célja az ArrivaBus Kft. budapesti, Andor utcai telephely udvarának környezeti fenntarthatóságának növelése, valamint egy olyan zöld környezet kialakítása, amely kevés gondozást és öntözést igényel, miközben esztétikailag is vonzó és kellemes környezetet teremt a munkavégzésre. 

 

Az ArrivaBus, mint a fenntarható közösségi közlekedés úttörője már jelenlegi működése során is beépíti folyamataiba a fenntarhatósági törekvéseket és alkalmazza az ESG (Environment, Social, Governance) irányelveket. A még fenntarhatóbb jövő érdekében azonban például elektromos autóbuszokkal pályázik a budapesti közlekedési tendereken, illetve innovatív vízmegtakarító megoldással mossa autóbuszait, ami a korábbiakhoz képest legalább 65%-os vízmegtakarítást ér el.

 

Ezen törekvések közé tartozik a telephelyi fenntarthatóság és zöld környezet kialakítása is, amihez várjuk a pályázati jelentkezéseket.

 

A részletes pályázati kiírás itt olvasható.

 

A pályamunkák beérkezési határideje: 2024. április 10.