Munkásszállítás

Az ArrivaBus több megyében végez személyszállítást több mint kétezer embert szállítva naponta. Járműparkunk zömében MAN típusú buszokból áll. Partnereink között olyan, Magyarország gazdasági életét jelentősen meghatározó nagyvállalatok vannak, mint például a székesfehérvári Videoton tagvállalatok.

 

A menetrendet a megrendelőkkel közösen alakítjuk ki, igény szerint módosítjuk azt, vagy új útvonalat vezetünk be, hogy a távolabbi, a helyközi tömegközlekedéssel csak részlegesen érintett falvakból is biztosítsuk a munkahelyre való bejutást. Közép- és hosszútávú szerződések keretében nagyméretű, új flotta beszerzését is vállaljuk, illetve új lokációkon való szolgáltatás kiépítését finanszírozási, műszaki és üzemeltetési háttér biztosításával.

 

Munkásszállítási szolgáltatás megrendelésére társaságunknál kétféle lehetőség van:

 

  1. Szerződéses (km díjas): járműmegrendelés esetén a szolgáltatás díját a feladat jellege, a megtett út és az igénybe vett autóbusztípus figyelembe vételével határozzuk meg
  2. Utazási igazolásos: utazási igazolvány megrendelése esetén; a szolgáltatás díja az utazási igazolvány ellenértéke. Ezt jelenleg Székesfehérváron üzemeltetett járatainknál alkalmazzuk.