Arriva Hungary Zrt.

Az Arriva Hungary-ról

 

Az Arriva Hungary Zrt.-t annak érdekében alapították 2000. októberében, hogy sikerrel pályázzon a helyi közösségi közlekedési feladatokra és a környező országok piaci lehetőségeire igényes szakmai válaszokat adjon. Az Arriva Hungary Zrt. szakmai befektetői tevékenységet végez, azaz belföldön és határainkon túl felkutatja a személyszállítás terén adódó kedvező lehetőségeket és azok kihasználásával magas szolgáltatási színvonalú közlekedési társaságok kialakításában vesz részt.

 

Cégünk a közúti személyszállítási vállalatok magánosításával foglalkozik Magyarországon, illetve kiaknázza az üzleti lehetőségeket a közép- és kelet-európai régióban.

 

Minőségpolitika

 

Az Arriva Hungary Zrt. vezetése tudatában van annak a felelősségnek, amely az Arriva Hungary Zrt. által végzett munka minőségéből és megbízhatóságából ered. A Társaság alapvető célja, hogy folyamatosan javuló minőségű és színvonalú szolgáltatások nyújtásával megnyerje és megőrizze a megrendelők bizalmát.

 

Ennek érdekében:

 

 

Az Arriva Hungary Zrt. vezetése teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, rendszeresen értékeli a minőség területén végzett tevékenységet és intézkedik az előírások megtartását illetően. Fent említett célokkal, valamint az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelménnyel összhangban alakítottuk ki minőségirányítási rendszerünket, amelyet folyamatos jelleggel továbbfejlesztünk. A rendszerkövetelményeket társaságunk valamennyi munkavállalójával és alvállalkozójával ismertetjük és tevékenységünk során maradéktalanul betartjuk.

 

Környezetpolitika

 

A környezeti politika szempontjai érvényesek egész szervezetünkre és kiterjednek az Arriva Hungary Zrt. minden tevékenységére. A tulajdonosok és a menedzsment szándéka, hogy a környezeti politika területén úgy folytassunk mértékadó tevékenységet, hogy ezzel a lehető legkisebb környezetszennyezést okozzon. Megköveteljük és betartjuk az érvényben lévő törvényi, hatósági és műszaki előírásokat. Törekszünk környezetünk megóvására, fenntartható működésünkre, rendszerünk folyamatos fejlesztésére és az érdekelt felek megelégedésére.

 

Környezeti céljaink

 

 

E célok elérése érdekében kialakítottuk az ISO 14001:2015 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket, amelyet folyamatosan fejlesztünk, tökéletesítünk. Rendszeresen aktualizált környezetpolitikánkat, szabályainkat tevékenységünk során munkavállalóinkkal és alvállalkozóinkkal szemben is teljes mértékben érvényesítjük és maradéktalanul betartatjuk. Az Arriva Hungary Zrt. valamennyi dolgozója a környezetszennyezés megelőzése iránt elkötelezett, a szabályozó dokumentumokban előírtak betartásával és a környezetpolitikai célokkal való azonosulással járul hozzá környezetünk védelméhez.